El cost és de 5 € per a dates amb més de tres dies d’antelació per artista / músic i actuació / concert. Per dates urgents el preu és de 10 € per artista / músic i actuació / concert. Si ets usuari premium és el mateix cost, però aquest es cobra quan es rep la liquidació de la factura i no en fer la sol·licitud.

Les multes per estar realitzant una actuació / concert / espectacle sense estar correctament donat d’alta a la S.S. són d’entre 3.000 € a 10.000 €

EXIT FACTURING tramita les altes a la Seguretat Social entre 24 i 48 hores abans de l’actuació / concert.
Quant vam rebre la resolució de les altes per part de la Seguretat Social (pot trigar un o dos dies) les fem arribar a l’usuari via correu electrònic.

EXIT FACTURING no declara cap part del sou en dietes ni quilometratge, el declarem tot com a salari davant la Seguretat Social en la següent sol·licitud de l’usuari un cop cobrada la factura. El salari mai és l’import de la factura, ja que l’import de la factura és el sumatori de salaris, impostos, retencions, etc …
El percentatge de retenció d’IRPF que apliquem a tots els artistes no pot ser inferior al 15% segons obliga l’actual normativa laboral en règim d’artista (més info aquí).

Per poder sol·licitar una alta en règim d’artistes és necessari disposar de número d’afiliació a la Seguretat Social; és indispensable que l’artista / músic ja disposi de número d’afiliació a la Seguretat Social per poder tramitar les altes.